Hur kom holistisk.se till?

Vi vill skapa en samlingsplats för entreprenörer/företagare inom andlighet och holistisk hälsa, samt hjälpa dem att synas bättre på nätet. Det kommer att finnas olika funktioner här för att underlätta processen för dessa entreprenörer, så att de  i sin tur kan sprida sina kunskaper för frid, lycka och balans i livet.

Hur fungerar holistisk.se?

Vi får ut offentliga Facebook evenemang och visa upp dem här på sajten. Tjänsten är gratis att använda. Du behöver bara ange en Facebook adress här, du behöver inte äga eller logga in på Facebook kontot själv. Adressen kan vara till en Facebook Page, Group eller Event. Om det är en Page eller Group så kommer alla evenemang på sidan att hämtas ut automatiskt, du behöver inte ange adressen igen i framtiden när du skapar nya evenemang. Vi vill se till att innehållet på sajten förblir relevanta, därför kommer vi att godkänna alla adresser. Vi kommer också att ta bort alla evenemang som är utanför det relevanta området.

Vanliga Frågor

Hur långt tid tar det innan man blir godkänd på en Facebook sida?

Vi gör det så fort som möjligt, oftast inom 24 timmar.

Mitt evenemang syns inte i rätt stad. Varför?

Vi sorterar evenemang efter den adressen du har angett i Facebook. Du kan kolla om adressen är giltig om du kan öppna en karta i Facebook.

Hur uppdaterar man innehållet i ett evenemang?

Om du gör en ändring i Facebook så kommer ändringen här att slås genom inom 24 timmar automatiskt.

Hur tar jag bort ett evenemang?

Om du tar bort ditt offentliga evenemang från Facebook så kommer evenemanget här också att försvinna inom 24 timmar.

Jag har bara en profilsida på Facebook, hur lägger jag mina evenemang?

Alla evenemang skapade av en profilsida går tyvärr inte att hämta i nuläget, men du kan fortfarande ange evenemang var för sig varje gång du skapar nya.

Kontakta Oss

14 + 15 =